ja mam: dwa pieski: Rexio i Kajtek:) sa śmieszne:D fajnie ze sobą graja w piłkę..:) kotke Psotkę-taka milutka, bardzo lubię się do niej przytulić, chociażby gdy mam zły dzień... i króliczka miniaturkę: Pchełcie:) jest bardzo zabawna, fajnie się bawi, biega po całym domu, itp. mniej zabawnie się robi gdy się dobierze do kwiatów lub butów ale i tak jest kochana
_________________ Ej... chodź, pokażę Ci mój świat...<3
Ostatnio zmieniony przez Poziomka 2009-11-27, 00:39, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Magda
Wysłany: 2009-11-28, 12:32
A ja 3 tygodnie temu ukradłam współlokatorce Jacka koszatniczkę.
Nazywa się Cookie (jasne, że nie ja go tak nazwałam, więc wołam na niego Kukacz ) ma rok i jest małym, wrednym kanarkiem, który ćwierka mi w nieprzyzwoitych, nocno-rannych godzinach nie pozwalając spać
Ale ogólnie jest fajnym futrzakiem, który powoli się oswaja i chyba będziemy się lubić
_________________ I'm sure in my heart
Happy and free
You're the one you're the one
You're the one for me
a ja z moją dziewczyną zmontowaliśmy sobie.. akwarium
mamy kilkanaście rybek
4 brzanki sumatrzańskie które się nazywają Ross, Rachel, Chandler i Monica
2 brzanki różowe : Cartman i Wendy
2 otoski : Alfred i Konrad
4 neonki czerwone (nie pamiętam jak się nazywali ; jak się przypomni to dopisze)
_________________ My heart is yearning, but Paris is burning.
Paris is burning all night long.
My heart is dreaming, but Paris is screaming.
Paris is screaming all night long.
przypomniały mi się
czesio, maślana, anusiak, konieczko
_________________ My heart is yearning, but Paris is burning.
Paris is burning all night long.
My heart is dreaming, but Paris is screaming.
Paris is screaming all night long.
Mój znajomy ma ogromne akwarium raz stwierdził, że je umyje, wrzucił wszystkie rybki do wiadra i zaczął czyścić akwarium. Ogólnie zajęło mu to sporo czasu i stwierdził, że rybki wrzuci 'jutro rano'. No. ma ogrzewanie podłogowe, a wszystkie rybki w wiadrze po prostu się ugotowały.
_________________ Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Wysłany: 2010-08-28, 01:54
Posiadamy z Żabką dwa przecudowne szczury, które o dziwo właśnie śpią - Edwarda i Dziubasa. Dodatkowo na przechowanie mamy jeszcze Gratisa i Bonusa, których to ma odebrać znajomy jakoś na dniach.
Ogólnie to są nasze pierwsze ogonki więc jak na razie opieramy się na tym co mówią nam ludzie hodujący je od kilku lat albo na pomocy internetu.
Ogólnie rzecz biorąc to jeszcze musimy je do końca oswoić, ale już jest całkiem nieźle, biegają wszędzie, czasami nie można za nimi nadążyć.
_________________ Powietrze tchnęło słodyczą, a dusza mi jakoś złagodniała i nabrałam ochoty do życia.
Ja zawsze marzyłam o kocie. Nie mam, bo z siostrą jesteśmy uczulone na sierść, a poza tym mama twierdzi, że koty śmierdzą. Chociaż w podstawówce przez pewien czas (ze 2 tyg) opiekowałam się kotem przyjaciółki, to jakoś jej nic nie śmierdziało, a ja nie miałam objawów alergii... W końcu jak się wyprowadzę, to sprawię sobie jakiegoś kociaka. Obecnie można powiedzieć, że mam na działce kota. Jest sąsiadki, ale i tak u nas tylko przesiaduje. Jest przeurocza. A oprócz tego myślę o kupnie chomiczka dżungarskiego. Tylko najpierw muszę wymyślić jakieś rozbrajające imię. Bez tego nie kupie chomika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum