Fajnie go oglądać w żółtym plastronie ;D szkoda ostatniego biegu trochę. Gdyby nie niecelne strzały, to obstawiam, że pojawiłby się w pierwszej trójce...
Nie chcę być złośliwy, ale sądzę że jak tylko straci miejsce lidera, media zaczną go obsmarowywać. Ewentualnie stanie się kolejnym obiektem uwielbienia narodowego na dwa sezony (choć równie dobrze mogło tak być po Turynie...)
Ewentualnie stanie się kolejnym obiektem uwielbienia narodowego na dwa sezony
Oby nie. Nie wiem czemu, ale nienawidzę, jak ludzie nagle się interesują jakimś sportem tylko ze względu na dobre wyniki jakiegoś Polaka. Nagle wszyscy stają się wielkimi znawcami itp.
Niech sobie tam osiąga sukcesy, ale bez tej wielkiej otoczki. Jemu też by to dobrze zrobiło.
Imię: Aśka
Wysłany: 2009-02-15, 21:58
Dzisiaj było spore zamieszanie, złoty medal na MŚ zdobył Ole Einar Bjoerndalen, po czym sędziowie nałożyli karę na Norwega i kilku innych zawodników za skrócenie trasy i zwycięstwo przyznali drugiemu na mecie Czudowowi. Jednak po licznych protestach odstąpili od kary i powrócili do pierwotnej kolejności .
_________________ Spieszą się tylko głupcy, którzy wierzą, że gdzieś i po coś można zdążyć.
Po pierwsze, to poprosiłabym moderatorów o zmienienie tematu na biathlon i biegi narciarskie, bo jak widać o tym drugim też się tu rozmawia
Oglądał ktoś dzisiaj? Najpierw o 12 były biegi kobiet na 10 km. I telewizja poleciała w kulki, bo nie było żadnej transmisji musiałam oglądać z tatą na necie z jakiejś norweskiej telewizji xD Najgorsza była końcówka, bo Justyna Kowalczyk świetnie sobie radziła, chwilę przestali ją pokazywać i słychać było tylko jak po norwesku komentatorzy nawijają i krzyczą coś o niej. Nawet nie wiadomo było co się dzieje. I tak patrzę, patrzę i nagle w czołówce nie było jej już widać. Na metę dotarła jako 24. Jak się później okazało, gdzieś się wyrżnęła i cały trud przepadł. Niestety dużo czasu straciła. Zobaczymy jak jutro jej pójdzie. (Mam nadzieję, że tym razem dadzą gdzieś transmisję ;d)
Biathlon też dzisiaj był, ale przez okropne warunki, nie było zachwycająco. Tomek Sikora skończył na miejscu 30.
nie mam tiwi.. w ogóle jestem we wszystkim w tyle ze śledzeniem co się dzieje, więc jak będziesz zdawać relację to co najmniej jedna osoba na pewno będzie to czytać ;d;/
temat zmieniony
_________________ My heart is yearning, but Paris is burning.
Paris is burning all night long.
My heart is dreaming, but Paris is screaming.
Paris is screaming all night long.
Nie oglądałam niestety całego biegu, bo skakałam między dwoma kanałami ale byłam bardzo zaskoczona dzisiejszą postawą Justyny, bo naprawdę miała dosyć dużą stratę do Majdic, ale jednak jej to nie przeszkodziła, bo wyprzedziła ją i to z dużym zapasem pięknie. Chyba wczorajsza nagroda dla Sportowca Roku ją zmotywowała ;d
Z całym szacunkiem do Justyny Kowalczyk, mimo że jest młoda, wydaje mi się jednak, że ona nic wielkiego nie pokaże. Za dużo wpadek, często zżera ją chyba stres. Ma bardzo nierówną formę.
Cofam to wystarczyły 2 lata, żebym zmieniła zdanie. Ale dobrze, lubię być pozytywnie zaskakiwana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum