Imię: Piotr
Wysłany: 2009-07-28, 16:19
Ann_ napisał/a:
BazyL, myślę, że chłopak by się mnie wstydził jakbym podjechała do niego takim haha
pfff...gdyby chłopak po Ciebie takim zajechał xD Powiedziałabys, że samochód przed wami Ci się nie podoba i trzeba go usunac...no to co? albo rozjeżdżamy albo wysadzamy ^^
Ta Alfa mogłaby być w moim posiadaniu <3
_________________ Jedyne co mnie tu trzyma, to grawitacja.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa.
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
Dwóch półgłówków nie tworzy jednej głowy.
Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.
Nissan GTR!! bardzo mi się podoba, może dlatego, że z wyglądu przypomina mi trochę Mustanga
To chyba jedyny ładny Nissan. I gdyby nie to, że Nissany się beznadziejnie prowadzi, już byłby mój!!
[ Dodano: 2009-12-11, 14:50 ]
No i gdybym miała kasę...
[ Dodano: 2009-12-11, 14:51 ]
A. I prawo jazdy^^
Ostatnio zmieniony przez Mószka 2009-12-11, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-12-11, 18:38
mjuzik gejuchu
Jedyne co mnie wnerwia a nowych Alfach to ten sam schemat. Odkąd Brera i 8C Competizione zostały wyprodukowane, to Fiat nie jest zainteresowany kultywowaniem tradycji Alfy Mam tylko nadzieję, że 169 i 149 będą się bardziej wyróżniały z tłumu.
Alfa to Alfa...co prawda koncepcyjna Brera powalała na kolana agresywniejszym stylem i napędem na tył, tak seryjna już cudem nie jest. No i wnętrze jest gorsze.
Ale cięcia musiały być...w końcu żaden koncept nie wyszedł w pierwotnej wersji.
Co do włoskiej motoryzacji czekam na ten bolid. Ta włoska firma nigdy nie zawiodła i pomimo, że nie jest znana wyprodukowała na prawdę genialne samochody tak jak ten:
Mjuziku, a jeśli jesteś miłośnikiem "Quadrifoglio" to na pewno wiesz, co to za dzieło sztuki wyżej zamieściłem i z czyjej stajni
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa.
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
Imię: brat Jaca
Wiek: 16 Dołączył: 21 Lip 2006 Posty: 481 Skąd: czarna dupa
Wysłany: 2009-12-11, 18:52
Tak czy inaczej Alfy są bardzo atrakcyjne wizualnie. Na każdy model, zarówno te starsze, jak i nowsze, patrzę z wielką przyjemnością.
A moja ulubiona:
A, o tej jeszcze zapomniałem:
Co do Panthery, to muszę przyznać, że bez pomocy gugli nie wiedziałem, ale to dlatego że od jakiegoś czasu nie siędę zbyt głęboko w temacie...
Ale masz rację, jest śliczny.
_________________ Opluty.
Napluli mi na plecy.
Nic o tym nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez mjuzik 2009-12-11, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-12-16, 16:27
Nena napisał/a:
A także
Maserati Granturismo S
widzę, że jednak zaraziłem Cie włoszczyzną
S-ka to usportowiona wersja. Ładniejsze wykończenie i mocniejszy silnik. Wyższa cena. Jednak mistrzostwem Maserati jest BiTurbo 2.0 i te cudne 350KM
Punto Abarth to jest świetne. Ogólnie wszystkie Abarthy to mistrzowskie spotrivy Fiata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum