Garnier Fruktis Fresh - jakoś do niego jestem przyzwyczajona, chociaż żaden szampon, nie sprawi, że bez odżywki moje włosy będą takie jakie bym chciała żeby były
Ostatnio też kupiłam szampon od Avona (ten jasno niebieski) i powiem, że całkiem całkiem
_________________ Poprawnie ortograficznie? Gramatycznie? Składniowo?
Nie? To dobrze.
Od wakacji stosuję Syoss. Wypróbowałam już (chyba) wszystkie rodzaje tych z Syoss i wydaje mi się, że najlepszy jest zdecydowanie ten pomarańczowy, regenerujący.
Ostatnio stosowałam Wax'a. Komplecik do odżywki. Zdecydowanie bardzo dobry, choć drogi.
Pozatym słyszałam ostatnio, ze naprawdę wszystkie szampony są bardzo podomne jeśli cohdzi o skład chemiczny. Ale chyba to nie prawda, bo nie każdy szampon mi pdchodzi...
Aktualnie używam z Nivei 2w1 wszystkie typy włosów z ekstraktem z akacji. Włosy mi się rozczesują i są takie... Gładkie, albo mi się wydaje
_________________ "-Jeśli nie możesz się nauczyć jeździć na słoniu, naucz się przynajmniej jeździć konno.
-Co to jest słoń?
-Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia."
/Terry Pratchett - Równoumagicznienie/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum