Chciałabym zrobić, ale muszę poczekać do ukończenia 18 lat.. tak mi powiedzieli rodzice i wiem, że zdania nie zmienią mój tatuaż to nie kaprys, ale szanuję rodziców, są tolerancyjni i wiem, że potem nie będą mojego tatuażu krytykować więc staram się być cierpliwa
ja mam 3 tatuaże, ale to jest jak uzależnienie - jak zrobisz jeden, chcesz więcej i więcej nie chcę być cała w tatuażach, ale kilka jeszcze na pewno zrobię
Wzory najlepiej robić na indywidualne zamówienie. Każdy spec od tatuażu ma swoją charakterystyczną kreskę i styl, i warto brać to pod uwagę wybierając salon i samego tatuażystę. Tutaj http://jahlove.pl/hubert/ możesz zobaczyć prace Huberta z Jah Love Tattoo. Dla mnie są mega, trochę mroczne, trochę mistyczne, trochę surrealistyczne. Takie lubię najbardziej. Ma bardzo ładną kreskę - prosta, równa. Widać, że wie co robi.
Ostatnio zmieniony przez riki21 2017-02-20, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum