Czy ktoś używa może zabawki erotyczne podczas seksu? Jak na razie to tylko zakładałam super bieliznę i stosowałam feromony. na gadżety się jeszcze nie zdecydowałam. Zastanawiam się jakie byłyby dobre na sam początek przygody z nimi? może mi coś polecicie już sprawdzonego przez was?
Lubię dużo sex gadżetów ;D Ostatnio mi i partnerowi przypadła do gustu pompka erekcyjna, lubię patrzeć jak pompuje swojego penisa. Później robi się dużo większy i obydwoje mamy sporo przyjemności w trakcie seksu
Gadżety erotyczne nie są złe ale moim zdaniem aby efekt seksu był lepszy trzeba po prostu odpowiednio się do niego przygotować psychicznie i mentalnie. Oczywiście, że można stymulowac się dodatkowymi zabawkami czy bajerami ale wydaje mi się, że to co jest naturalne jest najlepsze, nasza wewnętrzna siła i zaangażowanie, emocje, miłość, namiętność itp. Ale żeby dojsć tak daleko, trzeba się dobrze rozumieć i znać swoje potrzeby i oczekiwania. Czytałam ostatnio artykuł o tym czy Polacy rozmawiają o seksie: https://www.mydwoje.pl/Me...wiamy-o-seksie. Okazuje się, ze rozmawiają i to zbliża, podnieca i otwiera związek na inne możliwości, moim zdaniem rozmowa o seksie jest jednym z lepszych gadżetów erotycznych.
Ja mam jedną radę. Jak chcecie coś kupic to nie kupujcie tego przez www, tylko zobaczcie sobie to w sklepie... Przez internet nie dotkniecie jak to jest wykonane, czy jest miękkie itp.
Wiem, że fajnym dodatkiem do zabawek mogą być też feromony męskie, łączyliście to kiedyś? Ja czytałam na stronie alluramin, że to jest skuteczne, szybko działa i generalnie się sprawdza. To kolejny element, który może urozmaicić zabawę
Ostatnio zmieniony przez noka 2015-07-11, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum