Imię: Helena
Wysłany: 2015-01-07, 12:24
Chciałam się poradzić w sprawie butów. Mam na wesele prostą, czarną sukienkę midi, dlatego chciałam do niej dokupić jakieś ciekawe buty, które także można by nosić na jakieś elegantsze przyjęcia czy kolacje we dwoje.
Bardzo podobają mi się te, ale nie jestem przekonana, czy nie wyglądają bardziej wyzywająco niż elegancko:
czerwone szpilki ?
Hela-w-opalach, śliczny, malinowy kolor! Wydaje mi się, że nie będą zbyt wyzywające na wesele. Chociaż powiem, Ci że jak dla mnie idealnie by się komponowały z granatem - nawet do jeansów!
Ostatnio jak byłam na tym weselu to mogę śmiało powiedzieć, że najlepsze buty na wesele to brak butów:) ostatecznie, im lepsze wesele, tym szybciej je ściągniesz:)
Na wesele najlepiej mieć dwie sukienki... W razie jak byśmy swoją pierwszą podarły czy okazało się że ni chu nie pasuje do klimatu.
Ewentualnie można zawsze pożyczyć kumpeli jak jej się podrze albo spodoba jej się bardziej od jej osobistej.
Ja tez wolę ubierac się w stonowane kolory i raczej wybrałabym kremową, czy inna w delikatnym kolorze, ale ta czerwona sukienka skaradła mi serce , tylko dlaczego nie ma żadnego wesela w najblizym czasie
Jak odpowiednio wcześnie zaczniesz szukać to nie masz się co martwić, bo dziś jest mnóstwo ofert w internecie. Nawet przeglądając na szybko ubrania dla kobiet na zlotewyprzedaze.pl[/url] kilka fajnych sukienek rzuciło mi się w oczy, więc myślę, że kwestia kilku dni żeby znaleźć "to coś".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum